Demo-Dagen is een tweejaarlijkse totaalvakbeurs en hét podium voor aanbieders en vragers op de markt van aanleg, inrichting en onderhoud van de openbare ruimte, sport- en recreatievoorzieningen.


Demo-Dagen biedt u de unieke combinatie van exposeren en demonstreren op uw eigen standruimte aan. Voor u een ideale mogelijkheid om uw producten en diensten in een natuurlijke omgeving en een perfecte ambiance aan bestaande en nieuwe relaties te laten zien en te laten testen. Dat alles op een totale beurs oppervlakte van 11 hectare!Het is ook een uitgelezen gelegenheid om vele professionals uit de sectoren voor aanleg, inrichting en onderhoud van openbare ruimte, sport- en recreatie voorzieningen te ontmoeten: o.a. gemeenten, hoveniers, eigenaren golfbaan accommodaties, greenkeepers, fieldmanagers, sportverenigingen, recreatie ondernemers, tuinarchitecten, landschapsarchitecten, managers van private en publieke gemeenschappen, maneges, begraafplaatsen, en distributeurs.

Dankzij het unieke looppad, bent u er zeker van om 100% van de bezoekers te zien omdat ze met regelmaat langs zullen lopen gedurende de twee dagen dankzij de twee ingangen.


Demo-Dagen Turn-key deelname

Het organiseren van uw beursdeelname kost u als exposant veel tijd die u waarschijnlijk liever ergens anders aan besteedt. Daarom bieden wij u een extra service aan in de vorm van het Demo-Dagen Servicepakket, bestaande uit een tent, inrichting, catering, en faciliteiten (water en elektriciteit).

U heeft de keuze uit vier varianten. Zo kunt u zich maximaal concentreren op de presentatie van uw bedrijf en de producten en laat u het faciliteren aan ons over.


Voor meer informatie en/of de aanvraag van de digitale versie van het
inschrijfformulier en de informatie brochure kunt u contact opnemen met:
 mail: info@demo-dagen.nl