Alle producten en materialen buiten en in actie

 

Profield Events heeft zich, sinds de oprichting in 1998, gewijd aan het ontwikkelen en organiseren van outdoor vakbeurzen. Eerst in de landbouw (Salon de l’herbe, salon des ETA), vervolgens in de groene sector (Salonvert, Salonvert zuid-west, Salonvert zuid oost, Demo-Dagen – toonaangevende vakbeurs in Nederland), en als laatste, sinds 2011, in de sectoren bouw en openbare werken (Salon B&TP). Profield Events verzorgt tevens de marketing en logistieke organisatie van de toonaangevende  Franse beurs voor de bosbouw sector,  genaamd Euroforest. Profield Events zorgt eveneens voor de marketing en logistiek in Frankrijk van Galabau, de eerste beurs in Duitsland toegewijd aan de groenvoorzieningen en het landschap.

Als erkend leider van outdoor vakbeurzen garandeert Profield Events voor de volle 100% een professionele totaal vakbeurs, zowel in termen van bezoekersaantallen als in organisatie.
Profield Events: Events, Organisatie,  Communicatie,  Sales en Logistiek……. maar dan anders

Onze manier? 15 jaar ervaring in het organiseren van outdoor vakbeurzen met als basis uitgangspunten: kijken, testen en vergelijken

Werkterreinen die we perfect begrijpen en het ons mogelijk maken:


-  uw outdoor evenement te organiseren.
-  u een unieke kans te geven de voordelen te benutten van de speciale relatie die we met  

  leveranciers hebben.- De producten van uw bedrijf aan te prijzen in de media.