Geef je kantoor een upgrade

Heb je een eigen kantoor, of ben je verantwoordelijk voor de inrichting van een kantoor? Dan zijn de opties eindeloos. Kies voor nieuwe verlichting, stoelen, bureaus, vergadertafels en nog veel meer. Wanneer je jouw kantoor echt wilt upgraden dan is het belangrijk om te beginnen met een plan en vervolgens te kijken naar de juiste producten die er voor zorgen dat jouw kantoor er weer als nieuw uitziet. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je dit het beste kan aanpakken!

Begin met een plan

Het maken van een plan heeft verschillende voordelen. Wanneer jij een kantoor gaat verbouwen/upgraden dan ben je vast niet de enige die hierover iets wil zeggen/bepalen. Het is daarom slim om te beginnen met een plan waarin je neerzet wat voor interieur je gaat gebruiken, hoe de inrichting eruit komt te zien en welke spullen je wilt gaan gebruiken. Hierin kan je bijvoorbeeld denken aan het soort verlichting. Heb je een systeemplanfond? Dan kan je bijvoorbeeld gaan voor led panelen systeemplafond. Deze panelen zijn geschikt voor elk type systeemplafond.

Op zoek naar het juiste interieur

Afhankelijk van de stijl van je kantoorpand bepaal je het soort interieur. Het is vaak mooi om je interieur te matchen met de stijl van het gebouw waarin je zit. Je kan het ook juist het tegenovergestelde doen. Hiermee bedoelen we dat je bijvoorbeeld kan kiezen voor een hele moderne inrichting wanneer je in een monumentaal pand zit. Deze trend zien we de afgelopen jaren steeds vaker terug komen. Zorg ervoor dat je comfort en stijl met elkaar combineert. Het is leuk als je overal steigerhouten bureaus neerzet, maar wanneer de behoefte bij personeel er is om ook staand te werken, dan is het niet handig om alleen zit bureaus neer te zetten. Het is dus belangrijk om ook vooraf behoeften te inventariseren bij je eigen personeel, of bij het bedrijf waarvoor jij het kantoor een upgrade geeft.

Maak gebruik van groen

Steeds vaker zien we kantoortuinen ontstaan. Een kantoortuin zorgt voor meer leven in de brouwerij en dat stimuleert de werkomgeving. Daarnaast is ook bewezen dat planten op kantoor ook zorgen voor meer effectiviteit. Wanneer men zich in een levende omgeving bevind, zal dit ook terug te zien zijn in de werkzaamheden en werk efficiëntie. Naast planten kan je ook gebruik maken van muurschilderingen of muurstickers, waardoor je een buitenomgeving kan creëren.  Zorg er wel voor dat de planten genoeg water krijgen, zodat je geen dode planten na een aantal maanden hebt staan.

Geef een reactie