Zakelijk autodelen is de perfecte oplossing voor ZZP\’ers

Veel ZZP'ers werken vooral vanuit huis. Je vindt ZZP'ers in de meest uiteenlopende beroepen, van tekstschrijvers tot administrateurs, van bijlesjuffen en -meesters tot persoonlijke assistenten. Lang niet iedere ZZP'er moet iedere dag of zelfs maar iedere week op pad. En dus hebben veel ZZP'ers geen eigen auto nodig. Dit bespaart veel geld en kan ervoor zorgen dat het spannende bestaan als ZZP'er iets minder (financieel) spannend wordt. Toch zul je, ook als ZZP'er af en toe op pad moeten. En dan is het fijn dat zakelijk autodelen bestaat. Een ZZP auto die gewoon bij jou in de buurt staat en die je kunt reserveren wanneer jij 'm nodig hebt.

Zakelijk autodelen is heel gemakkelijk

Je hoeft hier alleen de app van Greenwheels maar even voor te downloaden. Je meldt je aan, vult wat gegevens in en je kunt direct al je auto reserveren. Zakelijk autodelen kan bij jou in de stad, maar ook op alle grote treinstations in Nederland. Je hoeft alleen de auto maar te reserveren. Dat reserveren is belangrijk bij zakelijk autodelen. Je wilt immers voorkomen dat je een belangrijke afspraak mist omdat je geen vervoer hebt. Natuurlijk kun je ook met de trein of met de bus, maar met zakelijk autodelen heb je zelf de vrijheid om te reizen op tijden die het jou schikt.

Een auto reserveren doe je ruim op tijd

Je kunt al ruim van tevoren een auto reserveren. Doe dit, bijvoorbeeld, direct zodra je de afspraak in je agenda zet. Is het een last-minute afspraak? Dan kan het zijn dat de auto bij jou in de buurt al bezet is. Maar niet getreurd. Greenwheels heeft meer dan 2.300 deelauto's staan in Nederland. En dus ook bij jou in de stad. Het kan zijn dat je iets verder moet lopen om bij je auto te komen, maar dat is geen probleem! De auto staat voor je klaar!

Een Greenwheels-auto is niet alleen voor zakelijk gebruik

Als ZZP'er is het natuurlijk ideaal dat je gebruik kunt maken van zakelijk autodelen. Maar ook voor privégebruik zijn de Greenwheels-auto's geschikt. Je kunt ook gewoon een dagje naar vrienden aan de andere kant van het land of juist lekker een dagje met je kinderen naar het strand. Dat is met een deelauto een stuk gemakkelijker dan met het openbaar vervoer. Het principe werkt hetzelfde: je downloadt de app en je kunt direct de auto reserveren en je kilometers maken. In de app zie je ook direct waar de dichtstbijzijnde auto staat.

Geef een reactie